follow Catalog firme » Casa decoratiuni » Parchet » Judetul CLUJ
  home     Parchet   Judetul CLUJ

Parchet Cluj

Obtineti cel mai bun pret pentru parchet completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
parchet mesteacan, parchet masiv industrial, parchet castan, parchet versailles, parchet karelia, parchet wenge, parchet merbau, parchet iroko, parchet nuc american, parchet esente exotice, parchet nuc european, parchet salcam, parchet frasin, parchet stejar, parchet esente autohtone, parchet baie, parchet incalzire in pardoseala, parchet finisat, parchet mozaic, parchet panouri versailles (Cluj Napoca, CLUJ)
0766 *** ***Click aici!
parchet triplu stratificat, parchet salcam, parchet cires, parchet nuc, parchet frasin, parchet stejar, parchet masiv, parchet, parchet exotic, parchet dublu stratificat, parchet design, parchet baie, parchet piscine (Cluj Napoca, CLUJ)
Societatea noastra a luat fiinta in urma studierii pietei de produse din romania, mai ales a celei din cluj napoca. si aici ne referim la tot ceea ce inseamna o imagine care sa asigure o calitate si o siguranta in ceea ca priveste alegerea parchetului si a scarilor pe care le calcati zi de zi, cit si a usilor pe care le deschideti..
0745 *** ***Click aici!
parchet stejar, parchet paltin, parchet cires, parchet mesteacan, parchet fag, parchet frasin, parchet nuc, parchet lemn masiv, parchet exotic (Cluj Napoca, CLUJ)
Jais decor este o firma nou infiintata care vine in intampinarea nevoii de frumos pe nisa decoratiunilor interioare din judetul cluj.va oferim atat consultanta cat si produsele necesare pentru a va exprima personalitatea in mediul in care traiti zi de zi.indiferent daca este vorba despre biroul sau casa d-voastra, jais decor va aduce un surplus de eleganta si stil...
0364 *** ***Click aici!
parchet stejar, parchet clasic, parchet laminat, parchet triplu stratificat, parchet cluj, parchet lemn masiv cluj, parchet lemn masiv, parchet, parchet masiv (Cluj Napoca, CLUJ)
Executam la cele mai avantajoase preturi montajul oricarui tip de parchet, de la cel clasic, la cel de esente exotice, parchet triplu - stratificat sau laminat. putem oferi o gama larga de modele, incepand cu cele clasice, mergand pana la modele foarte sofisticate.operatiunile de finisare le executam cu utilaje care au la baza inalta tehnologie germana(masini de slefuit cu mare putere de..
0744 *** ***Click aici!
parchet stratificat cluj, parchet masiv cluj, parchet stratificat, parchet masiv, pardoseli parchet, parchet exotic (Cluj Napoca, CLUJ)
Suntem o firma specializata in comercializarea si punerea in opera a tuturor tipurilor de parchet nature (parchet masiv, stratificat, deck-ing pt terase). pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0756 *** ***Click aici!
parchet lemn masiv, parchet laminat, parchet laminat, parchet multistrat, parchet triplu stratificat (Cluj Napoca, CLUJ)
Firma Stadt Construct din ClujNapoca este specializata in comercializarea si montarea pardoselilor profesionale: covor PVC termosudabil, mocheta profesionala pt hotel sibirou, gazon sintetic sport, pardoseli sport turnate pt exterior, pardoseli pt sali de sport si fitness, pardoseli tehnice suprainaltate, parchet (laminat, masiv si triplustratificat) si rasini epoxidice. Lucram cu echipa de montaj proprie, avand cea mai numeroasa echipa de montaj din Transilvania si..
0724 *** ***Click aici!
parchet stratificat, parchet sport, parchet laminat (Cluj Napoca, CLUJ)
Ax perpetuum impex srl detine o vasta experienta in activitatea de import si distributie a produselor de amenajari interioare. din dorinta de a satisface nevoile clientilor nostri in domeniul amenajarilor interioare, compania noastra si-a diversificat portofoliul de produse, ceea ce a permis oferirea de produse precum: mocheta, covor pvc, acoperisuri, parchet, usi, linoleum, perdele si accesorii precum si servicii de consultanta, instalare..
0264 *** ***Click aici!
parchet lemn masiv (CLUJ-NAPOCA, CLUJ)
Firma SC Generic Prodimpex SRL produce si comercializeaza usi si ferestre din lemn masiv si lemn stratificat cu sticla termopan, fiind prezenta pe piata de mai bine de 20 ani cu o gama foarte variata de produse si servicii de cea mai buna calitate.Producem USI DE INTERIOR, USI DE EXTERIOR , FERESTRE din lemn masiv si lemn stratificat cu termopan ,diverse modele, esente..
0264 *** ***Click aici!
parchet cluj (Cluj Napoca, CLUJ)
Adagio confort comercializeaza mobilier din pal la comanda, precum si canapele si tapiterii. firma noastra a aparut pe piata clujului in anul 2007, cu scopul de a oferi un plus de rafinament si bun gust celor interesati in amenajarea unui camin. ceea ce ne propunem este sa redefinim conceptul de confort, adaptandu-l cerintelor unui mediu nou, din ce in ce mai flexibil. va asteptam in..
0264 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie